STII CAND DOARE IUBIREA?

Iubirea, sentiment complex, puternic si maret. Iubirea este plenitudine, implinire si armonie.

Incepand din primele minute ale vietii si pana cand iti golesti plamanii de ultimele suflari ale vietii, o simti in diversele sale forme.

De la iubirea pentru mama, tata, frati, prieteni, treci la cea pentru colegul/colega de banca, colegul/colega de munca sau vecinul blond de la scara alaturata. Pentru iubitul colegei din prima banca sau chiar al prietenului/prietenei cele mai bune. Pentru o persoana potrivita sau una complet nepotrivita. Pentru o persoana care iti impartaseste sau nu maretul sentiment.

Iubesti din motive diverse. Uneori, confunzi iubirea cu interesul, cu atractia sau poate chiar cu obsesia. O confunzi cu sentimente care, de fapt, nu au nicio legatura cu ea.

Iar atunci, incepe sa doara.

STII CAND DOARE IUBIREA?

Atunci cand nu exista!

Tine minte. Iubirea nu poate sa doara. Un astfel de sentiment divin nu are cum sa produca suferinta. Lipsa ei, insa, doare cumplit.

 

 

vreau-cartea-jurnalul-implinirii

 

 

Nicio durere fizica nu se compara cu cea sufleteasca. Inca nu s-a descoperit un medicament atat de complet incat sa vindece durerea sufleteasca. Inca nu s-a inventat vreun pansament pentru ranile provocate de lipsa iubirii din viata omului. In locul iubirii ce ar fi trebuit sa fie, e doar carne vie si sange inchegat.

Cat traiesti, cauta iubirea in tot ceea ce te inconjoara. Ofera iubirea ta celor care au nevoie de ea. Repara sufletele ranite ale altora prin puterea iubirii tale, iar cineva iti va oferi, la momentul potrivit, acea iubire scanteietoare pe care o astepti, acea iubire care iti va lumina fiinta si iti va repara sufletul ranit.

semnatura-neagra

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s